Fotogalerij

Het restaurant in de benedenruimte

U kunt hier met een klein gezelschap of een grote groep lunchen en/of dineren. Op aanvraag organiseren we ook een ontbijt. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor het geven van bijvoorbeeld een afstudeerborrel, een promotieborrel of een feestavond. Er zijn 110 zitplaatsen en er kan een feestavond voor ongeveer 180 gasten georganiseerd worden.

De serre

Het restaurant is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grotere groepen kunt lunchen of dineren. Binnen het restaurant zijn er namelijk plekjes, zoals de serre met uitzicht op de Burcht, die zich uitstekend lenen voor romantisch diner voor 2 tot 4 personen.

De open haard

In de benedenruimte is er rondom de open haard gelegenheid om een aperitief te gebruiken of bijvoorbeeld samen met vriendinnen te genieten van een High Tea.

De entresol

In de benedenruimte is er een kleine verhoging waar gezelschappen tot 28 gasten met elkaar apart kunnen dineren en toch in het restaurant zitten.

Het terras

In de zomer zijn er ongeveer 140 zitplaatsen op het Burchtplein met prachtig uitzicht op de Burcht.

De Burggravenzaal

Deze zolderruimte wordt gebruikt voor gezelschappen die apart willen zitten tot 100 gasten voor bijvoorbeeld een diner of buffet. Deze zaal beschikt over een eigen bar, waardoor een receptie of borrel ook tot de mogelijkheden valt.
Gasten die slecht ter been zijn kunnen in plaats van de trap, gebruik maken van onze stoeltjeslift.