Gaan jullie trouwen?

Het Koetshuis de Burcht is één van de top trouwlocaties in Leiden.

De gemeente Leiden heeft Het Koetshuis de Burcht aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat u officieel “het ja-woord” bij ons kunt geven.

Het Koetshuis de Burcht kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie:
de huwelijksvoltrekking buiten op de Burcht of binnen, de receptie, het diner en het feest kunnen allemaal in het Koetshuis de Burcht plaatsvinden.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress.
Daarnaast leent de omgeving zich bijzonder goed voor het maken van een prachtige fotosessie.

Het spreekt voor zich dat na de huwelijksvoltrekking een prachtige taart met champagne, een lunch, receptie of diner en een feestavond allemaal tot de mogelijkheden behoren.

Maatwerk

Omdat iedere bruiloft bestaat uit maatwerk willen wij u uitnodigen om, geheel vrijblijvend, een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij u alles tonen en daarna samen uw wensen en mogelijkheden binnen uw budget bespreken. Onze prijzen zijn zeer schappelijk en daarnaast is bij ons alles mogelijk.
Wij hebben all-in arrangementen, maar ook op basis van nacalculatie is een receptie of feest mogelijk.

Kom een keer geheel vrijblijvend langs, zodat wij u alle ruimtes kunnen laten zien. Na een uitgebreide rondleiding, kunnen wij samen met u al uw wensen op papier zetten.

U kunt uw wensen alvast met ons delen via het formulier Reservering evenementen

trouwn-in-het-koetshuis-feest-receptie