Menusuggesties

[facebook_like_button]
Het menu is alleen voor gezelschappen, deze moet u vooraf reserveren.

3-gangen-menu prijs per persoon € 32,50

Voorgerecht:

Proeverij van voorgerechten:
Tartaartje van gerookte zalm met basilicumolie, bonbon van rundercarpaccio en een crème brûlée van geitenkaas en noten.

***

Op de huid gebakken kabeljauwfilet
in botersaus met tomaat en dragon.

of

Gebakken dikbil biefstuk van Waards rund en een jus van gepofte knoflook en thijm.

***

Sinaasappel bavaroise en begeleid met bloedsinaasappel sorbetijs.

Graag krijgen wij de keuze voor het hoofdgerecht, minimaal twee dagen voorafgaand aan uw bezoek, van u door.

Om het menu compleet te maken, kunt u het menu uitbreiden met de onderstaande gangen.

4-gangen-menu prijs per persoon € 5,- extra, uitgebreid met een tussengerecht risotto van schaal- en schelpdieren met een grote garnaal

5-gangen-menu prijs per persoon € 3,50 extra, uitgebreid met een verfrissende Champagne sorbet- en limoenijs

Sharing diner.
Tijdens een Sharing Dinner serveren wij onze beste gerechten van onze vernieuwde kaart op grote schalen. Die zetten we midden op tafel zodat u samen kunt proeven en delen!

Voorgerecht bestaande uit:

Gerookte tonijn met een salade van wakame, sesam en wasabi mayonaise.
Smoked tuna with wakame and sesam salade served with a wasabi mayonaise.

Dun gesneden Prosciutto di Parma met rucola en pecorino.
Thinly sliced prosciutto di parma with arugula and pecorino.

In knoflook gestoofde champignons gegratineerd met raclette kaas.
In garlic braised mushrooms gratinaded with raclette cheese.

Hoofdgerecht bestaande uit:

Op de huid gebakken zalmfilet met bearnaisesaus.
Skin baked salmon with a bearnaise sauce.

Gestoofde kalfssukade met hete bliksem en jus.
Slow cooked veal with appel and potato mash served with gravy.

Gegrilde runder rib-eye met een groene pepersaus.
Grilled rib-eye with a green pepper sauce.

Nagerecht bestaande uit:

Duo van bananencake met bananenijs.
Banana duet cake and icecream.

Warme vijgen met honing en bleu stilton.
Warm figs with honey and blue stilton cheese.

Crème brûlée van speculaas.
Spiced bisquit creme brulee.

€ 32,50 per persoon
Dit menu is alleen vanaf 2 personen te bestellen.