Menusuggesties

[facebook_like_button]
Het menu is alleen voor gezelschappen, deze moet u vooraf reserveren.

3-gangen-menu prijs per persoon € 32,50

Voorgerecht:

Proeverij van voorgerechten
Tartaartje van gerookte zalm met basilicumolie, bonbon van rundercarpaccio en een crème brûlée van geitenkaas en noten

***

Op de huid gebakken kabeljauwfilet
in botersaus met tomaat en dragon

of

Gebakken dikbil biefstuk van Waards rund en een jus van gepofte knoflook en thijm

***

Sinaasappel bavaroise en begeleid met bloedsinaasappel sorbetijs

Graag krijgen wij de keuze voor het hoofdgerecht, minimaal twee dagen voorafgaand aan uw bezoek, van u door.

Om het menu compleet te maken, kunt u het menu uitbreiden met de onderstaande gangen.

4-gangen-menu prijs per persoon € 5,- extra, uitgebreid met een tussengerecht risotto van schaal- en schelpdieren met een grote garnaal

5-gangen-menu prijs per persoon € 3,50 extra, uitgebreid met een verfrissende Champagne sorbet- en limoenijs

Sharing diner.
Tijdens een Sharing Dinner serveren wij onze beste gerechten van onze vernieuwde kaart op grote schalen. Die zetten we midden op tafel zodat u samen kunt proeven en delen!

Voorgrechten:
Zwarte heilbot: Huis gerookt
Sint-Jacobs mossel met doperwten crème
Roast carpaccio, krokant gebakken, crumble van spek, paprika vinaigrette

Hoofd gerechten:

Zeeduivel: gebakken medaillon, rode wijn saus
Klooster varken: Krokant gebakken buikspek, appel en dragon saus
Surf & turf: Kalfsoester, gamba’s, knoflook kruiden saus

Dessert:

Parfait: Stroopwafel, gezouten karamel
Appel: gesuikerde korst, vanille saus
Brownie: chocolade, noten

€ 29,50 per persoon
Dit menu is alleen per 2 te bestellen.

Kerstmenu 2018, prijs per persoon € 54,50

Dineren in een gezellige ambiance op 25 december 2018.
Wij zijn alleen eerste kerstdag geopend.

Amuse:
Ontvangst met een feestelijke amuse.
Toast met gekonfijte eendenbout en tomatenjam.

Voorgerecht:
Proeverij van diverse voorgerechten bestaande uit:
Steak tartaar van rund met kwartelei en krokante uienring, gerookte heilbot met kerrie mayonaise en een cannelloni van pekelvlees.

Tussengerecht:
Bouillabaisse met saffraan room en aioli en croutons.

Spoom:
Champagne limoncello.

Hoofdgerecht:

Bretonse scholfilet met peterseliekorst en gerookte boter.

Of

Hertenbiefstuk met bietensaus en stamppot van spruitjes.

Nagerecht:
Proeverij van blondie, cheesecake, chocolade mouse en popcorn.

Dieetwensen en/of allergieën krijgen we graag van tevoren van u door.