Buffetsuggesties

[facebook_like_button]

Burchtbuffet € 32,50 per persoon.

Koud buffet:
De buffetten zijn alleen te bestellen vanaf 25 personen.

Aardappelsalade met mosterd en bieslook
Zalmsalade met cocktailsaus en garnalen
Waldorffsalade met gerookte kipfilet
Gerookte zalm met kappertjes en dille
Hollandse nieuwe haring met ui en Amsterdamszuur
Gerookte Noordzee makreel met zwarte pepertjes
Gegrilde rosbief met balsamico crème
Licht gedroogde Parmaham met galiameloen
Varkensfricandeau met tomaten salsa en basilicum
Inclusief broodsoorten met smeersels

Warm buffet:

Mild gemarineerde kipsaté met gebakken uitjes
Vegetarische nasi goreng met kroepoek
Visstoofpotje van witvis – zalm – garnalensaus – aardappelpuree
Varkenshaas biefstukjes met een saus van bospaddenstoelen
Fricassee van kippendij – sjalotten – kerrie – doperwten
Boeuf stroganoff met ui – paprika – augurk – kappertjes
Ratatouille van Paprika – Aubergines – Courgettes – Gegratineerde kaas
Roseval aardappel uit de oven met rozemarijn

Dessert buffet:
Verse salade van seizoenfruit
Chocolade mousse met vanillesaus
Vruchtenbavaroise taarten
Ijstruffels en cassata ijs
Slagroomsoesjestaart met chocolade

Mediterraans buffet € 32,50 per persoon.

Koud buffet:
De buffetten zijn alleen te bestellen vanaf 25 personen.

Insalata caprese Pomodori: tomaat – Mozzarella – Olijven – Basilicum
Insalata di peperoni arrostiti: Pasta – Gegrilde paprika en groente – Peso
Insalata de Atun: Tonijn – Pasta – Olijven – Zongedroogde tomaat
Tortilla de gambas picantes: Pikante omelet met grote garnalen
Salmón marinado: Zalm gemarineerd met rode ui – kappertjes en dille
Calabacín ala parrila con atún: Gegrilde courgettes met tonijn – roomkaas
Carpaccio: Ossenhaas – Parmezaans kaas – Balsamico crème
Vitello tomato: Gegrilde kalfsrosbief – tonijnmayonaise – kappertjes
Jambon de Serrano: Gedroogde Spaanse ham – gekoelde meloen
Inclusief broodsoorten met aioli, tapenade en quacemole

Warm buffet:

Paella e Chorizo: Rijstschotel – Chorizoworst – Mosselen – Garnalen – Inktvis
Plato de Pescado: Visschotel met garnalensaus
Lasagne Bolognese: Rundvlees – Ui – Groente – Tomaat – Mozzarellakaas
Fitti Di Mare: Gefrituurde inktvisringen en mosselen – aioli
Pollo ala Basalicata: Gegrilde kip – Paprika – Tomatensalsa – Citroentijm
Agnella a la Basalicata: Lamsstoofschotel – Ui – Champignons – Olijven – Rode wijn
Ratatouille: Paprika – Aubergines – Courgettes – Gegratineerde kaas
Patatas al Horno: Aardappelen uit de oven met knoflook en rozemarijn

Dessert buffet:

Boca de Chocolate con Vainilla – Chocolademouse en vanillesaus
Crema Catalana – Vanille Custard met gekarameliseerde suiker
Ensalada de fruta – Salade van vers fruit
Tiramisu – Taart van marscapone – Koffielikeur – Langevingers
Cassata Napolitana – Italiaanse ijstaart

Walking diner € 35.00 per persoon.
Het walking diner is alleen te bestellen vanaf 25 personen.
Deze gerechtjes worden per persoon uitgeserveerd op kleine bordjes.
Inclusief broodsoorten met smeersels

Ook voor vegetariërs
Wanneer er vegetarische gasten bij jouw gezelschap zijn, dan houden wij daar graag rekening mee. Geef simpelweg het aantal vegetarische gasten aan ons door en wij zorgen voor een gevarieerde invulling.

Amuse:
Pompoensoep en een crostini met een filet americain van ossenworst

Koude voorgerechten:
Tartaartje van gerookte zalm – rode ui – augurk – dille – aioli
Carpaccio van Waards rund – zonnebloempitten – balsamicocrème – pecorinokaas

Verfrissend pauzegerecht:
Champagnespoom van bloedsinasappel sorbet

Warm tussengerecht:
Risotto van zeevruchten en een oedang

Warme hoofdgerechten:
Stampotje van rucola met rosé gebraden eendenborst en citrussaus
Lamszadel met honing tijm saus – seizoen groenten – aardappelgarnituur

Dessert:
Citroentaart met limoenijs – Italiaans eiwitschuim gegratineerd