Buffetsuggesties

[facebook_like_button]

Burchtbuffet € 30,00 p.p.

Koud buffet:

Pastasalade met kip en pesto
Zalmsalade bestrooit met zalmsnippers
Waldorfsalade omringt met gerookte kip
Hollandse nieuwe haring
Gerookte zalm met dille kappertjes dressing
Pepermakreel
Bowl gevuld met een mix van Noorse en Hollandse garnalen
Ardennerham met meloen
Gebraden entrecôte met in port gewelde pruimen
Gebraden varkensfilet met ananas en een veenbessen-mayonaise dressing

Warm buffet:

Kipsaté met pindasaus
Vegetarische nasi
Aan het buffet gesneden boerenachterham
In tempura beslag gebakken kabeljauw met ravigotesaus
Gebakken aardappels
Ratatouille (aubergines, courgettes, paprika’s en tomatensaus)
Runderstoofschotel met uien en champignons
Witte rijst
Gemarineerde kippen vleugels

Dessert buffet:

Vruchten bavaroise
Witte en bruine chocolade mousse
Vers fruitsalade
Diverse soorten ijs puntjes
Slagroomsoesjesberg
Diverse ijstruffels

Mediterraans buffet € 30,00 per persoon

Koud buffet:

Pastasalade kip pesto
Groenten pastasalade
Salade caprese
Tonijnpasta salade
Italiaans gemarineerde zalm
Bowl met roze garnalen.
Pepermakreel
Bressola en runderrookvlees met balsamicodressing en grandpadanokaas
Coppa di Parma en serranoham met meloen
Spiegel met pastrami, spinataromana, chorizo en pepercervelaat
Mini paprika met forel mousse

Warm buffet:

Kruiden couscous
Diverse gestoofde vis met witte wijn saus
Paella
Lamstoofschotel met champignons en tijm
Witte rijst
Ratatouille
Roti met kip
Roti vegetarische
Gefrituurde inktvis ringen en gefrituurde mosselen

Dessert buffet:

Vruchten bavaroise
Verse ananas gevuld met vers fruit salade
Tiramisu parfait
Diverse soortenijspuntjes
Sinaasappelmint mousse

Sticky fingers € 29.50

Deze gerechtjes worden per persoon uitgeserveerd op kleine bordjes.

Koude hapjes:

Pompoensoep en een crostini met een filet americain van ossenworst
Tartaartje van gerookte zalm
Carpaccio van Waards rund met krullen van Pecorinokaas
Een verfrissende spoom van bloedsinasappel sorbet

Warme hapjes:

Risotto van zeevruchten en een grote chinese garnaal
Stampotje van rucola met rosé gebraden eendenborst
Lamszadel met honing tijm saus

Dessert:
Citroentaart met limoenijs